Jeanine en Yrieka

Overleden: 14-2-2013
Stokmaat: 1.62m
Afstamming: Abe x Reitse

Op Valentijnsdag is na een kortstondige ziekte veel te jong overleden onze knappe Friese zachtaardige dame Yrieka. Ze had geen dominant karakter, had humor, was heel voorzichtig en vriendelijk met mens en dier en bovenal een enorme knuffel. In het werk hield ze van duidelijkheid zonder grofheid. Nooit hebben we haar een oor naar achteren zien doen. Altijd wilde ze haar best doen.
We missen onze zwarte parel.
Wat zijn we haar dankbaar voor de lessen in harmonie. Wat zijn we trots op haar!
Een wijs paard wat ons nog veel had kunnen leren en geven met een hart van goud. Zij wijst ons nog regelmatig de weg.

Privacy voorwaarden | Close