Jeanine en Yrieka

Teambuilding

Niemand in de wereld is alleen. Maar soms voelen mensen zich wel alleen, eenzaam of niet gezien of gehoord in een groep. Bij PaardEnHarmonie kan iedere doelgroep terecht voor een leuke gezellige teambuilding sessie waar je met inzichten in je eigen functioneren binnen een team weer weggaat.

Teambuilding bij PaardEnHarmonieOp verzoek van de persoon die het organiseert genieten we van de natuur of de weerselementen, gebruiken een paard of huren we een huifkar (meerprijs en alleen mogelijk vanaf half april t/m september).

Er is in beginsel plaats voor groepen van 1 – 16 personen, maar ook voor grotere groepen kan contact worden opgenomen.

Voor teams die van een verrassing houden hoeft niets van te voren afgesproken te worden. U bepaalt de beschikbare tijd en wij verzorgen een leerzame en gezellige teambuilding. Onze teambuilding zal bestaan uit sport en spel waarin plaats is voor lachen en plezier! Uiteraard ontbreekt het stukje zelfreflectie niet zodat het hele team met enthousiasme de toekomst tegemoet ziet.

Voor de teams die graag iets met paard of huifkar willen of die bepaalde wensen hebben: laat het ons weten en we bespreken of en hoe dat kan worden ingepast.

Kijk bij onze tarieven voor een prijsindicatie!
Tegen meerprijs en in overleg kunnen een lunch, diner, high tea, brunch, overnachting andere wensen ook worden ingewilligd met of bij onze samenwerkingspartners.

Voor coaching bij (psychische) problemen of toekomstbestendige loopbaanbegeleiding verwijzen wij graag door naar een door ons aanbevolen collega. Vraag er gerust naar!


Paard en Harmonie
Huenderweg 17
8386 XB  Doldersum

06 - 53 15 70 89
05 21 - 38 80 73

info@paardenharmonie.nl