Jeanine en Yrieka

Hinnikavonden

Al vanaf de eerste maanden dat PaardEnHarmonie in Doldersum gevestigd is worden er vrijwel maandelijks hinnikavonden georganiseerd.

Een Hinnikavond is een informele gezellig avond waar een bepaald onderwerp wordt besproken en soms toegelicht wordt met observeren van praktijk of het zelf mogen ervaren. Dit soort avonden wordt meestal ingevuld door PaardEnHarmonie maar af en toe wordt gebruik gemaakt van iemand anders met specifieke kennis van zaken over een bepaald onderwerp.

De besproken onderwerpen hebben verschillende onderwerpen zoals longeren, lange teugelen, trailer laden, houding en zit, rijtechnische onderwerpen maar ook bijvoorbeeld ontwormen, zadel passen, bitten en gebitten, thermografie, hoefverzorging, balans, ruiterfit, Centered Riding,

wat ziet een paard en wat is de consequentie daarvan etc. etc. Soms brengen deelnemers zelf een onderwerp in.

Na afloop van een uur of anderhalf uur onder gedompeld te zijn in het onderwerp is er altijd tijd voor het stellen van vragen of doen van het eigen verhaal.

Soms groeien er ook leuke contacten of paard gerelateerde afspraken uit maar eigenlijk altijd wordt zo’n avond als zeer leerzaam ervaren.

Op onze Facebookpagina zijn de hinnikavonden met te bespreken onderwerp te vinden.


Paard en Harmonie
Huenderweg 17
8386 XB  Doldersum

06 - 53 15 70 89
05 21 - 38 80 73

info@paardenharmonie.nl