Jeanine en Yrieka

Te paard

PaardEnHarmonie is hét adres voor rijlessen te paard. Je kan bij Jeanine terecht voor diverse trainingen te paard, waarbij gebruik gemaakt wordt van diverse principes uit verschillende stijlen: Centered Riding, Integrated Horsemanship, houding en zit, verlichte zit of springen, maar ook voor dameszadel rijden of leren omgaan met angst kan je bij PaardEnHarmonie terecht.

Jeanine is Centered Riding Instructor Level 2 en volgt regelmatig bijscholingsdagen Centered Riding. Daarnaast heeft ze zich ook verdiept in Integrated Horsemanship. De Integrated Horsemanship filosofie probeert te inspireren op de oneindige weg.

Bij PaardEnHarmonie vind je niet alleen kennis op het gebied van Centered Riding en Integrated Horsemanship, als KNHS en FNRS jurylid weet Jeanine als geen ander waar op gelet wordt bij dressuurwedstrijden. Met behulp van diverse hulpmiddelen zoals de Balanscoach, de paardrij simulator en de Anky Freerider werkt ze ook graag met jou aan je houding en zit, zowel te paard als zonder paard.


Paard en Harmonie
Huenderweg 17
8386 XB  Doldersum

06 - 53 15 70 89
05 21 - 38 80 73

info@paardenharmonie.nl