Jeanine en Yrieka

Training

Jeanine van Paard en Harmonie geeft training op diverse gebieden. Dressuurles t/m M niveau, grondwerk, schriktraining, trailerladen, angst op of rond het paard, houding en zit op simulator, longeren (enkele of dubbele longe), beginselen van voltige, klassieke dressuur via lange teugelen, starten op latere leeftijd of eenvoudige evenwicht of valtraining.
In de lessen wordt gebruik gemaakt van de principes van de Integrated Horsemanship Foundation en de methode van Centered Riding.
Begrijp je soms je eigen instructeur niet helemaal? Aarzel niet om je vragen aan Jeanine te stellen want soms kan instructie via een andere weg ineens inzicht geven.

Heb je juist behoefte aan een begeleide buitenrit of wil je bijvoorbeeld kennismaken met polocross, boogschieten te paard of iets anders (ont)spannends? Aarzel niet om contact op te nemen zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Er worden door PaardEnHarmonie ook op locatie workshops, clinics, demonstraties en lezingen georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om zelf mestonderzoek te doen met behulp van de aanwezige microscoop.

Binnen een straal van 50 km komt PaardEnHarmonie op locatie voor trainingen op het gebied van:

Wedstrijdbegeleiding
Manegelessen
Theorielessen
Ruiterbewijsvoorbereiding
Workshops over allerhande onderwerpen bij verenigingen op locatie.
Bittenpasservice (er kunnen eventueel bitten gehuurd worden – informeer naar de voorwaarden)

Voor de gasten van Hoeve Morgenster kan (soms tegen meerprijs) een bal, een trampoline, een spiegel, valmatten, een kunstpaard (voltigeton), een hartslagmeter voor paarden, een teugeldrukmeter of een paardrij-simulator ter beschikking worden gesteld. Gasten van Hoeve Morgenster kunnen met eigen paard komen logeren of wellicht gebruik maken van een van de paarden van Paard en Harmonie (richtleeftijd: vanaf 6 jaar, maximaal gewicht 75 kilo). Op verzoek is er ook de mogelijkheid om een huifkar in te huren – vraag naar de mogelijkheden!


Paard en Harmonie
Huenderweg 17
8386 XB  Doldersum

06 - 53 15 70 89
05 21 - 38 80 73

info@paardenharmonie.nl